I løbet af en uge kommer vi godt rundt om de aktuelle råvarer og den gode smag. Her er et
eksempel på hvad der kunne være på menuen.

Hent ugemenu (pdf)  
                   
 

Wrap med fyld af røget laks, salat og sennepscreme

Spæde gulerødder vendt med forårsløg
og koriander

Kyllingespyd med sød chilisauce

Bulgursalat med ærter og krydderurter

Rosastegt tyndsteg med spicy chutney
af mango og ananas

Serranoskinke med olivenpesto

Svamperavioli med krydderurter

Sauterede rodfrugter med asparges og sprød pancetta

Grillet svinekotelet med bagte peber- frugter samt jasminris med paprika

Sprød cossalat med appelsinskiver, rødløg og geranie

Røget filet med blommekompot

Kartoffelsalami med friterede springløg

Citrusmarineret tun med blodappelsin

Fattoush med ristet rosmarinbrød og blommetomater

Langtidsbraisseret kalvespidsbryst med Papas bravas (kartofler med spanske krydderier)

Speltkernesalat med fennikel og persille

Kalkunbryst med karrycreme
Røget skinke med syltede peberfrugter

Brownie bagt med Manjari chokolade

 
           
 

Terrine på perlehøne, rosenpeber og cognac

Nudelsalat med lynstegte grøntsager og nødder

Quiche Lorraine med italiensk bacon

Grønne salater med bønner og sennepsvinaigrette

Fransk peberpaté med små cornichoner

Let hønsesalat på majskylling

Kalvecarpaccio med pinjekerner og parmesanflager

Mini bruchetta med frisk basilikum og flagesalt

Chiligryde ”Delight” med avokadocreme

Sprød romainesalat med jordbær og mynte

Italiensk charcuteri med oliven

Gårdoste med friske figner og akaciehonning


     
                   
 

Kontakt os for at høre mere om frokostordning til dit firma. Benyt vor kontaktformular eller ring på 88 82 62 95.